team OpTic

CS:GO-team OpTic tekent drie Europese spelers

CS:GO-team OpTic heeft het afgelopen seizoen vrijwel alleen met wisselspelers deelgenomen aan toernooien, waardoor er niet sprake was van een hecht team.

Allu, friberg en magisk maken allemaal deel uit van de nieuwe lichting OpTic-spelers.

Het CS:GO-team OpTic heeft het afgelopen seizoen vrijwel alleen met wisselspelers deelgenomen aan toernooien, waardoor er niet echt sprake was van een hecht team. Daar gaat verandering in komen volgend seizoen, want OpTic heeft maar liefst drie nieuwe spelers toegevoegd aan het huidige team. Emil ‘Magisk’ Reif, Adam ‘friberg’ Friberg en Aleksi ‘allu’ Jalli voegen zich bij Óscar ‘mixwell’ Cañellas, de enige overblijver van de eerdere lichting OpTic-spelers.

Onder leiding van coach Chet ‘ImAPet’ Singh zullen de heren eerst nog op zoek moeten naar een vijfde teamlid. Voormalig OpTic-speler Keith ‘NAF’ Markovic zal invallen voor het team tijdens de eerste week van de ESL Pro League, maar daarna zal er toch echt een vast teamlid bij moeten komen. Experts verwachten dat OpTic de Estse speler Kevin ‘HS’ Tarn zullen vastleggen. De jonge speler kende een goed 2017, waardoor hij op het verlanglijstje van veel topteams kwam. Verwacht een officiële bekendmaking van OpTic in de komende weken.

Tags: