Overwatch: zesde seizoen

Overwatch: zesde seizoen competitive games

Het zesde competitieve Overwatch-seizoen gaat er anders uitzien dan voorheen. In een developer update-video vertelt Jeff Kaplan alles over de veranderingen.

Het aankomende seizoen gaat er anders uitzien dan voorheen.

Het Overwatch: zesde seizoen competitief gaat er anders uitzien dan voorheen. In een developer update-video vertelt Jeff Kaplan alles over de veranderingen die doorgevoerd gaan worden. Check de video hieronder.

De meest noemenswaardige verandering is dat spelers niet meer opzettelijk lager geplaatst zullen worden. Voorheen deed het matchmaking-systeem dit wel om spelers zo aan het begin van het seizoen een gevoel van progressie te geven. Omdat dit systeem mensen juist teleurstelde, heeft Blizzard besloten om het in zijn geheel te verwijderen. Ook zal het komende competitieve seizoen twee maanden duren in plaats van drie, zullen spelers die Diamond of hoger worden minder snel punten verliezen als ze niet spelen en zorgt het matchmaking-systeem er nu voor dat hoog gerankte spelers ook daadwerkelijk met waardige tegenstanders in een match komen.

Tags: