Starcraft 2 World Championship wordt gesponsord door McDonald’s

Starcraft 2 World Championship wordt gesponsord door McDonald’s

Starcraft 2 World Championship wordt gesponsord door McDonald’s. Dankzij Blizzard, ESL en het Australische mediabedrijf You Know Media, heeft McDonald’s zich officieel opgeworpen als partner.

Helaas zal de fastfood-keten niet de catering voor haar rekening nemen.

Het Starcraft 2 World Championship heeft zijn eerste grote commerciële sponsor binnen. Starcraft 2 World Championship wordt gesponsord door McDonald’s. Dankzij Blizzard, ESL en het Australische mediabedrijf You Know Media, heeft McDonald’s zich officieel opgeworpen als partner van het toernooi. De sponsordeal betreft op dit moment alleen nog de twee rondes van het World Championship die in Australië worden georganiseerd. Of McDonald’s daarna besluit om de rest van het toernooi te sponsoren, zal in de toekomst blijken.

Dit is niet de eerste keer dat McDonald’s interesse toont in esports. Hoewel de fastfoodketen over het algemeen bekend staat als sponsor van sportteams en evenementen, maakte McDonalds eerder al twee speciale esports-burgers en sponsort het bedrijf dit jaar ook de Madden NFL 17 Championship Series’ Madden Bowl.