Laser Kittenz tekent sponsordeal met JetSmarter

Laser Kittenz tekent sponsordeal met JetSmarter

Laser Kittenz tekent deal met JetSmarter. Een van de beste teams van Europa, heeft een deal getekend met JetSmarter, die is vergelijkbaar met Uber.

Het bedrag van de sponsordeal zou rond de 500.000 dollar liggen.

Laser Kittenz tekent sponsordeal met JetSmarter.

Laser Kittenz, een van de beste Overwatch-teams van Europa, heeft een sponsordeal getekend met JetSmarter. JetSmarter is vergelijkbaar met de populaire taxi-app Uber, maar dan voor privévluchten en last-minute tickets. Volgens Dotesports zou het sponsorbedrag rond de 500.000 dollar liggen en krijgt de staf van Laser Kittenz de beschikking over 35.000 uur aan privévluchten via JetSmarter.

Laser Kittenz is een van de weinige teams in het Europese Overwatch-circuit die een poging wagen om met Overwatch hun brood te verdienen. Waar vorige week Ninjas in Pyjamas als zoveelste dit jaar stopte met het ondersteunen van een professioneel Overwatch-team, blijft Laser Kittenz gestaag doorspelen in het Overwatch Contenders-toernooi. Met de prestaties die ze daar leveren en de sponsordeals die ze in de afgelopen periode hebben afgesloten, hoopt het team voldoende talent en geld in huis te halen om deel te nemen aan de Overwatch League wanneer deze plaats zal vinden.

Tags: