Member South Park’s Make Love, Not Warcraft?

Ken je de South Park aflevering Make love, not Warcraft nog? Twaalf jaar later heeft streamer ianxplosion door 19801 zwijnen te doden er een hommage aan gedaan.

In 2006 (alweer twaalf jaar geleden!!!) kwam de South Park aflevering uit waarbij Kyle, Stan, Kenny en Eric in een wanhopige poging level 60 probeerde te bereiken in het spel World of Warcraft door enkel boars te verslaan. Alleen zo zouden ze kans maken tegenover een karakter van de uber-nerd die een level had behaald die niemand mogelijk achtte. Twaalf jaar later, zou iemand dit daadwerkelijk nadoen.

Dit is mogelijk gemaakt door patch 7.3.5, waardoor spelers veel meer invloed kunnen uitoefenen op de manier waarop ze XP willen verdienen. Vroegah leverde de zwijnen op een zeker punt niks meer op, hoewel je wellicht in ieder level gebied zwijnen zou kunnen vinden. Dan nog zou je xp krijgen door gebieden te ontdekken en dus niet puur levelen op het slachten van zwijnen.

19.801 Boars

De persoon die zichzelf van een maand van zijn leven heeft beroofd om dit kunststukje mogelijk te maken staat bekend als Ianxplosion. Zijn streamer naam. Hij kondigde 16 januari op Reddit aan dat wanneer de patch live zou gaan, hij als hommage aan de Southpark aflevering level 60 wilde behalen door enkel zwijnen te verslaan. Het zou een lang verblijf worden voor de streamer in Elwyn Forest, maar toch moest hij op gegeven moment uitwijken. Desalniettemin zou hij 19,081 moeten zwijnen verslaan voor hij eindelijk level 60 behaalde.

De South Park aflevering krijgt op IMDB een 9.5 en is daarmee de op een na best beoordeelde aflevering ooit! De CEO van Blizzard figureerde destijds ook in de aflevering; ook zijn stem werd gebruikt. De jonge streamer had geheel in stijl op de achtergrond de muziek aanstaan die ook in de Southpark aflevering werd gebruikt. Zijn gehele avontuur zal binnenkort op Youtube verschijnen, maar nu al is er een video waar de ultieme DING! te zien is.