Overwatch patch 1.12

Overwatch patch 1.12 is nu live met nieuwe map

Overwatch patch 1.12 is nu live. In patch 1.12 wordt de nieuwe Horizon Lunar Colony-map geïntroduceerd, waar spelers het lab waar Winston is ontstaan onveilig kunnen maken.

De patch introduceert een nieuwe map en buffs voor Reaper en McCree.

Overwatch patch 1.12 is nu live. In patch 1.12 wordt de nieuwe Horizon Lunar Colony-map geïntroduceerd, waar spelers het lab waar Winston is ontstaan onveilig kunnen maken. De map wordt gespeeld in de Assault-mode en kent op bepaalde stukken lagere zwaartekracht, waardoor vliegende personages als Pharah en Mercy nog langer in de lucht kunnen blijven hangen.

Ook zijn er significante aanpassingen doorgevoerd voor Roadhog, McCree en Reaper. McCree zal sneller locken op tegenstanders, waardoor je minder tijd hebt om weg te rennen. Roadhog krijgt een minder grote headshot hitbox, waardoor het lastiger wordt om een headshot te scoren op hem. Ook doet zijn Scrap Gun nu minder schade, maar schiet hij wel sneller en is zijn magazijnomvang met een schot uitgebreid naar vijf. Reaper zal nu geen Health Orbs meer doen verschijnen na kills. In plaats daarvan krijgt hij 20% van de schade die hij doet terug als levens. De volledige patch notes zijn terug te vinden op de site van Overwatch.

Tags: