Runes Remastered voor League of Legends

Nieuwe informatie over Runes Remastered voor League of Legends

Deze Keystone Runes hebben een grote impact op de manier waarop je de game speelt. Runes Remastered voor League of Legends.

Binnenkort kun je tegenstanders bombarderen met kometen.

Een tijdje terug liet Riot weten dat ze het pre-game systeem in League of Legends volledig op de schop gaan gooien. Runes moeten een grotere impact gaan hebben en worden daarom samengevoegd met Masteries tot Keystone Runes. Deze Keystone Runes hebben een grote impact op de manier waarop je de game speelt. Runes Remastered voor League of Legends.

Riot heeft nu de Meteor-Rune getoond. Met deze rune lanceer je een meteoor op een vijand die getroffen wordt door één van je ablitites. De meteoor raakt je tegenstanders iets later dan je initiële ability, dus de Rune werkt het beste met stuns of roots. De schade die de meteoor is voor een deel afhankelijk van je AP, waardoor champions met sterke skills met deze rune nog meer schade kunnen doen. Of Meteor uiteindelijk in deze vorm in de game komt moet nog blijken, maar het is in ieder geval een mooi voorproefje van wat komen gaat.