seized

Gerucht: “Na’Vi mogelijk vervanging voor seized en GuardiaN”

Vorige week lieten Na’Vi-spelers Denis, seized, Kostin en Ladislav “GuardiaN” Kovács weten dat ze op zoek zijn naar een nieuw team.

Volgens geruchten zullen ANGE1 en electronic naar Na’Vi komen.

Vorige week lieten Na’Vi-spelers Denis, seized, Kostin en Ladislav “GuardiaN” Kovács weten dat ze op zoek zijn naar een nieuw team. Op het moment maken de heren nog deel uit van het CS:GO-team Na’Vi, maar lang zal het niet duren voor Na’Vi op zoek zal moeten gaan naar twee nieuwe spelers. Als we de geruchten moeten geloven heeft het Oost Europese CS:GO-team twee nieuwe spelers op het oog: Kirill “ANGE1” Karasiow en Denis “electronic” Sharipo.

Volgens nieuwssite Slingshotesports gaat Na’Vi deze week nog onthullen dat beide spelers naar het team zullen komen. Die informatie is afkomstig van bronnen met relatie tot de spelers en de organisatie. Opvallend is dat Flipsid3-oprichter Hector Rosario via Twitter liet weten dat het contract van electronic bij Flipsid3 nog loopt tot 2019. Waarschijnlijk leren we deze week of er een kern van waarheid achter het verhaal van Slingshot zit.