League of Legends Demonblade Yasuo

League of Legends teaset mogelijke Demonblade Yasuo-skin

League of Legends teaset mogelijke Demonblade Yasuo-skin. De Latijns-Amerikaanse Facebookpagina van League of Legends heeft afgelopen week een teaser online gezet.

De Latijns-Amerikaanse Facebookpagina heeft een mogelijke hint gegeven.

De Latijns-Amerikaanse Facebookpagina van League of Legends heeft afgelopen week een teaser online gezet van League of Legends Demonblade Yasuo skin. Aangezien het nieuwe competitieve seizoen pas volgende maand van start gaat is het niet waarschijnlijk dat het gaan om een esports-gerelateerde aankondiging, maar waarvoor de teaser wel bedoeld is, is niet zeker.

Een sinister masker is te zien met als onderschrift: “The fire returns, returns”. In een inmiddels verwijderde post op reddit waarin informatie gelekt was werd al gesproken over een Demonblade Yasuo-skin, en aangezien het masker er vrij duister uitziet is het waarschijnlijk dat het inderdaad een teaser is voor een nieuwe Yasuo-skin. De post voorspelde eerder al de release van Xayah en Rakan en de reworks voor Zac en Maokai, dus de kans dat de informatie over Demonblade Yasuo klopt is groot.