League of Legends teaset nieuwe champion

League of Legends teaset nieuwe champion

In de nieuwste Champion Roadmap leren we meer over de reworks van Aatrox, Evelynn en Urgot en League of Legends teaset nieuwe champion.

De Champion Roadmap detaileert de reworks van Aatrox en Urgot en spreekt over een nieuwe champion.

De Champion Roadmap geeft League of Legends-spelers een kijkje achter de schermen, zodat ze weten welke champions er op dit moment de meeste aandacht ontvangen. In de nieuwste Champion Roadmap leren we meer over de reworks van Aatrox, Evelynn en Urgot en League of Legends teaset nieuwe champion.

Aatrox zal een zeer extensieve rework ontvangen. Wat Riot precies met de champion zal doen weten we niet, maar elke skill wordt geëvalueerd en geüpdatet. Ook Urgot krijgt een aantal aanpassingen, die zijn identiteit als ‘Ranged Juggernaut’ moeten versterken. Tevens worden de vele speculaties eindelijk bevestigd; Urgot krijgt inderdaad shotguns op zijn knie. Evelynn zal voornamelijk op grafisch vlak een update ontvangen, met hier en daar een kleine verandering in haar skillset.

Aan het einde van de Roadmap teaset Riot nog iets over een ‘Shadow on the horizon’. Dit heeft betrekking op een nieuwe champion, die volgens Riot een jungler zal worden die veel damage zal doen. Ook zal de nieuwe champion het eerste personage sinds de release van Gnar worden die zich op de een of andere manier kan transformeren, maar veel meer dan dat is er niet bekend. De volledige Roadmap is terug te lezen op de site van Riot.