League of Legends patch 7.14

League of Legends patch 7.14 is live met nieuwe champ

League of Legends patch 7.14 past een aantal champions aan die al een tijdje van de radar verdwenen waren en past het tank-item Thornmail aan.

Kayn wordt binnenkort speelbaar en veel oude bekenden worden in de spotlight gezet.

De nieuwste patch voor League of Legends is nu live. League of Legends patch 7.14 past een aantal champions aan die al een tijdje van de radar verdwenen waren en past het tank-item Thornmail aan. Ook worden lethality-items aangepast en zal ergens gedurende League of Legends patch 7.14 de nieuwe champion Kayn speelbaar worden, waar je hier alles over kunt lezen.

Champions als Singed, Garen en Diana werden langzaam maar zeker obscure picks in League of Legends-matches. In League of Legends patch 7.14 probeert Riot de personages echter wat meer in lijn met de rest te brengen, zodat ze vaker gespeeld zullen worden. In de patch notes is echter terug te lezen dat vooral Garen nog werk nodig heeft, dus verwacht meer aanpassingen voor hem in patch 7.15 en later.

Op het gebied van items wordt de Thornmail voor tanks aangepast. Het item is nu weliswaar duurder, maar kent nu een debuff genaamd Cold Steel, hierdoor verliezen tegenstanders die jou aanvallen 15% aanvalssnelheid gedurende een seconde. Ook worden lethality-items aangepast zodat ze meer van elkaar verschillen. Alleen Youmoo’s Ghostblade voorziet een personage nog van extra movement speed, maar de Duskblade of Draktharr is nu zodanig aangepast dat het een goed alternatief moet zijn op de Ghostblade.

Naast de buffs, nerfs en bug fixes, keert ook de Dark Star: Singularity gamemodus terug naar League. Hierin moeten spelers als Thresh proberen elkaar in een zwart gat in het midden van de map te trekken. Ook zijn er Pool Party-skins voor Fiora, Graves en Lulu beschikbaar. Voor de volledige patch notes kun je hier terecht.