Laser Kittenz naar Overwatch Championships

De nieuwe organisatie Laser Kittenz heeft bekendgemaakt dat ze Bench Boys hebben overgenomen en meedoen met Overwatch Championships.

Laser Kittenz heeft bekendgemaakt dat ze meedoen met Overwatch Championships

De nieuwe organisatie Laser Kittenz heeft bekendgemaakt dat ze Bench Boys hebben overgenomen. Het team wordt samengevoegd met Finley “Kyb” Adisi, Sergi “Winghaven” Torras en Luis “Greyy” Perestrelo van Bench Boys en de nieuwe leden Carl “crems” Asepehult, Nikolaj “Zaprey” Moses en Herman “Nesh” Kobrin.

Zaprey staat bekend van Gravitron Surge en gaf hem een sterke start na de Open Release, hij was laatst nog gestopt om zich te concentreren op school. Zaprey gaat samenwerken met DP-talenten Kyb en Nesh, die op een hoog niveau spelen. Kyb is bekend van zijn stint bij REUNITED, terwijl Nesh speelde voor de oude ANOX lineup. Het team is samen met ex-REUNITED tank Winghaven en twee nieuwe spelers Crems en Greyy.

Op dit moment is het team aan het voorbereiden op de Overwatch League en ze zijn aan het praten met investeerders om een strategisch partnership te krijgen voor in Overwatch League Buy-in. De organisatie wordt begeleid door Misfits General Manager Ali Saba. Het team wordt gecoacht door Chris “Spazzo” Infante.

Het nieuwe team strijd tegen Ninjas in Pyjamas, Eunited, Movistar Riders, Dignitas, Hammers Esports en Misfits.

Meer informatie over de nieuwe organisatie vind je op twitter @LaserKittenz

Bron:
http://www.gosugamers.net/overwatch/news/43709-laser-kittenz-assembles-for-the-overwatch-pit-championships

Twitter:
https://twitter.com/LaserKittenz

Tags: