Kun je FIFA 17 Online Spelen?

Kun je FIFA 17 online spelen in 2018 en kun je FIFA 17 toernooien vinden? Wij vertellen we je of je je oude spel nog steeds competitief kunt inzetten!

Jazeker. Ook voor de mensen die geen FIFA 18 in het bezit hebben is het mogelijk online te spelen. Hoe gaat het in zijn werk? Simpel, je gaat naar het tabje online in het FIFA 17 menu en klikt op ‘seasons’. Dan selecteer je de eerste optie: search for opponents. Je zou nu online moeten kunnen spelen. Je kunt ook friendlies spelen zonder Real IP door een VPN te gebruiken. Al raden we dit niet aan. Door het gebruik van VPN kunnen anderen ook op jouw IP adres nog veel engere dingen doen. Er bestaat ook nog steeds een FIFA 17 FUT of Ultimate Team optie. Om daar nu nog in te investeren lijkt ons een beetje zonde van je tijd!

FIFA 17 Toernooien

Helaas pindakaas, er zijn geen FIFA 17 toernooien in 2018. Tenminste, geen officiële eWorld Cup (kwalificatie) toernooien meer. Je kunt wellicht FIFA 17 toernooien vinden in de buurt, maar we achten de kans klein. Ook bij de esports game arena in Zoetermeer is het enkel nog die nieuwe editie van FIFA. Hopelijk komt FIFA volgend jaar met een spectator mode waardoor het spel veel toegankelijker wordt voor esports doordat je het makkelijker kan streamen.

Voor mensen die toch FIFA 17 online spelen willen; wellicht dat ze in de volgende editie van het spel een throwback functionaliteit opnemen. EA sports kennende echter… reken er niet op! Hoewel ze waarschijnlijk wel ein-de-lijk een Champions League modus gaan toevoegen! Dat is dan misschien toch een reden om een keer een nieuwe editie aan te schaffen!