kNgV-

kNgV- vertelt zijn kant van het ontslag verhaal

In een post heeft kNgV- verteld over wat er is gebeurd tijdens DreamHack Montreal, dat ertoe leidde dat de speler werd ontslagen uit Immortals.

Immortals heeft kNgV- ontslagen en nu doet hij een boekje over, over wat er precies is gebeurd.

In een uitgebreide Facebook-post heeft Vito ‘kNgV-‘ Giuseppe verteld over wat er is gebeurd tijdens DreamHack Montreal, het evenement dat ertoe leidde dat de speler werd ontslagen uit Immortals. Het team kreeg een default loss op de eerste map van de finale, omdat ze te laat aanwezig waren. Volgens geruchten was dat omdat ze gingen feesten, maar kNg vertelt een ander verhaal: hij was kapot en lag te slapen.

Hij kreeg namelijk geen werkvisum voor Amerika, waardoor hij verplicht naar Brazilië moest. Immortals regelde het een en ander, waardoor hij alsnog naar Canada, waar het evenement plaatsvond, kon, maar tegen de tijd dat hij aankwam had hij al 3 dagen niet geslapen. Voor de finale wilde hij dus nog even een uiltje knappen, samen met wat andere spelers. Helaas werd de wedstrijd naar voren geschoven en begon het hele gedoe.

Het hele verhaal is door een gebruiker van Reddit vertaald vanuit het Portugees en te lezen op de website. Het komt erop neer dat een aaneenschakeling van verkeerde keuzes heeft geleidt tot het vertrek van kNgV, waarbij een doodsbedreiging aan het adres van Pujan ‘FNS’ Mehta hem uiteindelijk de das omdeed.

Tags: