Junkrat buffs

Junkrat buffs ontvangen op de Overwatch PTR

Op dit moment is Junkrat een beetje een niche hero in Overwatch. In selecte situaties kan Junkrat in je team heel handig zijn, maar hij is niet consistent.

Vooral zijn Concussion Mines worden een stuk beter.

Op dit moment is Junkrat een beetje een niche hero in Overwatch. In selecte situaties kan een Junkrat in je team heel handig zijn, maar de hero is niet consistent genoeg om hem te verkiezen boven betere DPS-personages. In eenforumpost heeft Geoff Goodman laten weten dat Junkrat binnenkort aangepast zal worden op de PTR om te kijken of Junkrat buffs dit probleem kunnen verhelpen.

De grootste verandering die doorgevoerd zal worden heeft betrekking tot Junkrat zijn Concussive Mines. In de huidige testbuild van Blizzard, die waarschijnlijk op de PTR zal worden toegepast, heeft Junkrat twee charges op zijn Mines, vergelijkbaar met hoe Tracer drie charges op haar Blink heeft. Hiermee kan Junkrat dus snel in en uit gevechten springen of zichzelf naar een Pharah torpederen en haar een mijn in het gezicht planten. Ook wordt er gekeken naar een manier om Junkrat zijn ultimate RIP-Tire sterker te maken, door bijvoorbeeld de health of de snelheid te buffen. Wanneer deze veranderingen op de PTR te testen zijn, is nog niet bekend.

Tags: