For Honor championship

For Honor championship aangekondigd door ESL en Ubisoft

Georganiseerd door ESL en Ubisoft, op 8 juli gaat de eerste For Honor championship Hero-serie van start met wekelijkse 1v1 duel toernooien.

Slijp de zwaarden en oefen je emote-timing, want deze zomer gaat For Honor van Start met een Duel tournament.

Het toernooi wordt georganiseerd door ESL en Ubisoft. Op 8 juli gaat de eerste For Honor championship Hero-serie van start met wekelijkse 1v1 duel toernooien. Degenen die geïnteresseerd zijn kunnen zich registreren op de pagina van de For Honor Hero Series. Alle platformen waarop For Honor te spelen is zijn welkom – PS4, Xbox one en PC.

Spelers uit regio’s over de hele wereld worden geselecteerd op basis van de algehele uitslagen van de For Honor championship toernooien. De beste 16 zullen samenkomen in Burbank, LA om te strijden om hun aandeel van de prijzenpot van 10.000 dollar. Het live event wordt uitgezonden op het For Honor Twitch-kanaal, de For Honor Facebookpagina en het Youtube-kanaal van Ubisoft.

Ben je dol op For Honor, maar bak je er niks van op het slagveld? Dat maakt niks uit, Ubisoft houdt ook een Shoutcaster Competition. Hiervoor moet je een Youtube video van jezelf inzenden waarbij jij commentaar geeft op een potje For Honor. Ubisoft zal de twee beste over laten vliegen naar Burbank om live commentaar te geven tijdens het event. Net als bij de toernooien, kan je jezelf inschrijven op de pagina van de For Honor Her Series.

The For Honor Hero Series zal in de toekomst niet de enige manier zijn om een competitief spel te creëren. Een toekomstige update zal een Ranked mode toevoegen voor Brawl tournaments en 4v4 matches in Elimination en Dominion. een test voor de competitieve modus zal vanaf 27 juli beschikbaar zijn voor alle spelers op PC.

Tags: