Game Updates | Dota 2, LoL, StarCraft, COD & CS: Go.

Voor games worden regelmatig patches uitgebracht. Voor de ene game vaker dan voor de andere. Met updates worden kleine en grotere problemen opgelost en vaak ook kleine wijzigingen doorgevoerd in de eigenschappen van wapens en spelers in de game. Het is altijd verstandig om je game up to date te houden

Dota 2

Met de update naar versie 7.00 zijn een aantal veranderingen doorgevoerd. Het betreft,  naast aanpassingen en verbeteringen in de graphics een aantal echte veranderingen.  Zo is er een Talent systeem toegevoegd. Spelers kunnen bij het halen van level 10/15/20/25 zelf kiezen welke extra’s ze kiezen uit de talenten van hun Hero en kunnen speciale bonussen geselecteerd worden. Heroes hebben nu een rugzak waarin ze drie extra items kunnen meenemen die pas na 6 seconden na het uit de rugzak halen actief worden. De beloning en kosten in goud zijn aangepast. De kaart is op punten aangepast, er zijn nieuwe gebouwen toegevoegd en eigenschappen van bekende gebouwen aangepast. Zo kan een altaar (shrine) nu ook geteleporteerd worden. De jungle is stevig anders geworden door aangepaste routes en een veranderd aantal kampementen.

League of Legends

De nieuwe client voor League of Legends is te downloaden. Samen met duizenden testers is de client vanaf scratch opnieuw gebouwd en het resultaat is nu voor iedereen beschikbaar. Met de nieuwe client worden een aantal bugs die al langer bekend waren en op de lijst stonden om opgelost te worden, opgelost.

Met patch 6.24 worden de laatste wijzigingen voor 2016 doorgevoerd waarmee en lange lijst van kleine bugs wordt opgelost.  Bijzonder is dat met de installatie van patch 6.24 de ranking voor 2017 van start gaat.

StarCraft II

Patch 3.8 gaat op een aantal punten de eigenschappen en benodigdheden van het in deze game gebruikte wapenarsenaal aanpassen. Vooral geroutineerde spelers  die zonder na te denken rekenen op de eigenschappen zoals ze waren kunnen na patch 3.8 hier en daar voor verrassingen komen te staan. Het verstandigst is het om de documentatie van de StarCraft II patch 3.8 door te nemen en zelf te beoordelen of de stijl en te maken keuzes anders worden.  Patch 3.9 brengt Alexei Stukov terug in de strijd samen met zijn geïnfecteerde leger en machines die de grenzen van normale technologie ver voorbij gaan.

Call of Duty

The laatste update voor Call of Duty voor Playstation 4, Xbox en PC lost een flinke lijst van kleine problemen op. Ook zijn de mogelijkheden om “vals” te spelen door het benutten van een aantal niet bedoelde reacties van de software opgelost. Goed nieuws is dat de fatale fout bij het gebruik van de Apithicon Servant is opgelost. 

Counter-Strike Global Offensive

Bijzonder van Counter-Strike Global Offensive is dat er heel regelmatig updates  beschikbaar komen waarmee per keer kleine aanpassingen worden doorgevoerd en bugs worden opgelost. Soms zelfs een aantal keren per week.  Zo is er 7 en 8 december en 13 en 14 december een update uitgebracht. Uit de documentatie blijkt niet dat er schokkende zaken aangepast, opgelost of verbeterd zijn.

 

Tags: