Gambit

Gambit Esports wint CS:GO-toernooi PGL Major Krakow

In de finaleronde van de Major wist het Oost Europese Gambit de Braziliaanse tegenstanders Immortals met 2-1 te verslaan op de map de_cobblestone.

Zeus en zijn mannen slepen 500.000 dollar in de wacht.

Gambit Esports heeft afgelopen weekend het CS:GO-toernooi PGL Major Krakow gewonnen. In de finaleronde van de Major wist het Oost Europese team de Braziliaanse tegenstanders Immortals met 2-1 te verslaan op de maps de_cobblestone, de_train en de_inferno. Met deze overwinning sleept het team 500.000 dollar in de wacht.

Ondanks het feit dat Gambit de finale vrijwel zonder kleerscheuren wist de bereiken, waren zowel de groepsfase als de eliminatieronde van het toernooi een heus bloedbad. Titelfavorieten FaZe wisten het niet eens tot de eliminatieronde te schoppen en SK Gaming, het team dat op dit moment volgens velen het beste CS:GO-team ter wereld is, werd uitgeschakeld in de kwartfinales door Astralis. De heren van Astralis werden vervolgens zelf uitgeschakeld door Gambit, dus de winst van Danylo “Zeus” Teslenko en zijn mannen is zeer op zijn plek.

Tags: