Fnatic is het vierde team dat is uitgenodigd om deel te nemen aan het ESL One: Cologne-toernooi

Het vierde team dat zal deelnemen aan ESL One: Cologne is het Zweedse team Fnatic. Dat heeft ESL bekendgemaakt. De aankondiging komt een aantal dagen nadat het Deense Astralis heeft aangegeven deze editie van het populaire Counter-Strike-toernooi aan zich voorbij te laten gaan.

Met de komst van Fnatic staat de teller van uitgenodigde teams op vier: SK Gaming, Virtus.Pro en FaZe Clan – die vorig weekend de StarSeries Season 3 finale wonnen van Astralis – gingen de Zweedse grootmacht voor. Er worden in totaal nog acht teams uitgenodigd en zijn er vier open plekken te bemachtigen via een kwalificatiecircuit. Daarmee komt het totaal aantal teams op zestien.
Onlangs kreeg de Counter-Strike-community te horen dat ESL Cologne niet de major van de zomer werd. In plaats daarvan ging de eer naar het evenement dat een week later plaatsvindt, het PGL Kraków toernooi. Hierdoor heeft het Deense Astralis al afgezegd. De verwachting is dat er nog meer teams zullen afzeggen, maar dat de teams die bij de World Esports Association (WESA) horen – een soort vakbond voor Counter-Strike-teams – sowieso komen

Tags: