FIFA Ultimate Team: Spencer ‘Gorilla’ Ealing verlaat Epsilon

Een van de meest succesvolle FIFA Ultimate Team-spelers, Spencer Ealing, verlaat na achttien maanden zijn team Epsilon. In zijn tijd bij het team heeft hij meerdere prijzen gewonnen, waaronder drie Gfinity-titels op rij en een tweede plaats op ESWC (Electronic Sports World Cup).

Zelf zegt Ealing het volgende over zijn tijd bij Epsilon:

“Na 1,5 jaar bij Epsilon esports kondig ik aan dat ik de organisatie verlaat. Het was een schande om zo’n slechte prestatie neer te zetten op een toernooi. Ik had minstens één keer vaker een trofee willen winnen, maar het mocht niet zo zijn. Ik tekende voor Epsilon in September 2015 en heb meerdere prijzen gewonnen in mijn tijd bij de organisatie. Ik waardeer de kans die Epsilon mij gegeven heeft om FIFA op een professioneel niveau te kunnen spelen en financieel stabiel te blijven tijdens het uitoefenen van mijn ‘hobby’. Ik heb veel geleerd door het team dat me heeft gemanaged en ik wil het management van Epsilon dan ook bedanken, net als de sponsoren die me ook fantastisch gesteund hebben. Tot slot wil ik de fans bedanken die me hebben gesteund in dit hoofdstuk van mijn carrière.”

Vervolgens teast Ealing dat er eventueel wel een nieuw team aan zit te komen: “Wat het nieuwe hoofdstuk in mijn carrière is? Je zal moeten wachten om dat te weten te komen.”

Tags: