Tips voor de start van FIFA Ultimate Team 18

Het is belangrijk om de tijd die je hebt goed te benutten want snel schakelen is hierin de sleutel tot succes. Hierbij een aantal tips om de start van FIFA Ultimate Team 18 tot een succes te maken

De belangrijkste tijd van het jaar om snel coins te maken is de release van de Web App en EA Access wanneer je op Xbox speelt.

Het is belangrijk om de tijd die je hebt goed te benutten want snel schakelen is hierin de sleutel tot succes. Hierbij een aantal tips om de start van FIFA Ultimate Team 18 tot een succes te maken.

Gebruik je tien uur in EA Access slim

Er zijn een aantal dingen die je normaal doet in FIFA die niet slim zijn om te doen tijdens de trial in EA Access. Wanneer je op Xbox speelt kun je namelijk de volledige game al uitproberen maar na tien uur is het dan ook echt klaar. Je moet dus efficiënt zijn. Ga dus geen packs openen maar zet FIFA points op je account en open packs via de Web App als je echt graag packs open wilt maken. Als je een goede speler wil je de tijd gebruiken om Draft te spelen. Hiermee kun je het snelst coins verdienen die je vervolgens weer slim kunt investeren via de Web App. Zorg dat je het investeren ook alleen via de Web App doet. Ieder uur een minuut of tien op de transfermarkt kijken kost anders weer kostbare minuten en kan al snel oplopen naar een uur.

Investeer voor mogelijke SBC’s

Squad Builder Challenges zijn een belangrijk onderdeel geworden van FIFA en gaan in FIFA Ultimate Team 18 wederom een stukje belangrijker worden. EA pronkte eerder al met nieuwe functies in de SBC’s en die zullen ze hoe dan ook gaan uitbuiten. Dit begint waarschijnlijk met een POTM Sadio Mané, de vlugge buitenspeler van Liverpool, die te krijgen is met een SBC. De prijs is al uitgereikt aan hem dus het is een kwestie van tijd voordat hij terug te vinden is in het spel zelf. Investeer dus in kaartjes die mogelijk nodig zijn om hem te verkrijgen. Bijvoorbeeld Senegalese spelers zouden zomaar eens als een raket kunnen gaan qua prijzen.

Investeer in het team van de week

Deze is een beetje tricky maar als het wel lukt dan ben jij voor de komende maanden de koning van FIFA Ultimate Team 18. Hoewel je zou denken dat kaartjes uit het team van de week (TOTW) duur zouden zijn, zijn ze aan het begin juist goedkoop. Langzaam maar zeker stijgen deze kaartjes in prijs en als ze een tijdje geen nieuwe inform krijgen dan zit je helemaal gebakken. Denk hierbij aan verdedigers die goede stats hebben omdat spelers op deze positie niet heel snel een nieuwe inform krijgen.

Hou je spelers tot de eerste Weekend League

Of je nou gaat spelen of niet, het is zeer belangrijk om overpowered spelers te behouden tot de eerste Weekend League. Deze zal vermoedelijk starten op 6 oktober omdat dat de eerste week is van oktober. Denk bijvoorbeeld aan een Martial die erg goed was in FIFA 17. De prijzen van dit soort spelers zijn tijdens de eerste Weekend League op het hoogst denkbare niveau.

Tags: