FIFA Team of the Season

FIFA Team of the Season wordt groter dan ooit

Tijdens TOTS worden er wekelijks enkele divisies uitgelicht. Uit deze divisies (Bundesliga, Eredivisie, etc.) worden er 23 spelers gekozen die zichzelf dit voetbalseizoen bewezen hebben als de beste uit de divisie.

Vanaf 12 mei kunnen FIFA-spelers weer Team of the Season-spelers packen voor hun Ultimate Team.

Tijdens TOTS worden er wekelijks enkele divisies uitgelicht. Uit deze divisies (Bundesliga, Eredivisie, etc.) worden er 23 spelers gekozen die zichzelf dit voetbalseizoen bewezen hebben als de beste uit de divisie. Die spelers krijgen een speciale TOTS-kaart die alleen te packen is tijdens het FIFA Team of the Season evenement. De aftrap begint met het Community TOTS, die is samengesteld door spelers van de game.

Ook wordt er van sommige divisies een 24e TOTS-speler gegeven aan gamers als de hoofdprijs van het FUT Champions Daily Qualifier Tournament. Deze 24e TOTS-speler is dus niet beschikbaar op de transfermarkt of in Squad Builder Challenges. Als laatste kunnen spelers met TOTS-Squad Builder Challenges wel nog extra beloningen vrijspelen tijdens het evenement, waaronder een Ultimate Pack (dertig zeldzame spelers) met daarin garantie op een TOTS-kaart.

Tags: