Europese League of Legends

Europese League of Legends-teams kiezen stad

Eerder schreven we al dat de Europese League of Legends Championship Series op de schop gaat. Nu weten we welke teams naar welke regio gaan.

De League of Legends-teams uit de EU LCS hebben gekozen in welke stad ze willen spelen.

Eerder schreven we al dat de Europese League of Legends Championship Series op de schop gaat. Nu weten we welke teams naar welke regio gaan. Van de 10 LCS teams willen er vier naar London gaan. Dat zijn Fnatic, G2 Esports, Misfits en Splyce. Unicorns of Love, FC Schalke 04 en Team Roccat blijven liever waar ze zijn, en hebben gevraagd om in Berlijn te blijven. H2k Gaming en Giants Gaming willen liever naar Spanje vertrekken om in Barcelona te spelen, terwijl Team Vitality heeft aangegeven dat ze het liefst naar Parijs willen.

De vier regio’s moeten in totaal 24 teams krijgen, waarbij er dus 6 teams per regio komen. De LCS-teams worden aangevuld met teams die niet in de EU LCS zitten – waarschijnlijk leden van de Challenger Series – en ook is Riot bezig met het polsen van interesse bij Europese sportteams. Het is nog onbekend of er een limiet gaat komen aan het aantal LCS-teams dat in een regio mag komen. Ook zijn de hierboven genoemde keuzes nog niet definitief; teams hebben nog een paar weken de tijd om hun keuzes te veranderen.