Dreadsteed

Hearthstone-kaart Dreadsteed wordt generfd

De Warlock-kaart Dreadsteed zal bij de launch van de Hearthstone-uitbreiding Knights of the Frozen Throne een nerf ontvangen.

Dankzij een nieuwe kaart in de aankomende uitbreiding is het nodig om de Dreadsteed te nerfen.

De Warlock-kaart Dreadsteed zal bij de launch van de Hearthstone-uitbreiding Knights of the Frozen Throne een nerf ontvangen. Dankzij de nieuwe Warlock-kaart Defile, die 1 damage doet aan alle minions en nog een keer afgaat als je met die kaart een minion doodmaakt, was de Deathrattle van de Dreadsteed te sterk. Wanneer je Dreadsteed doodgaat, roep je namelijk automatisch een nieuwe op. Aangezien een Dreadsteed slechts 1 levenspunt heeft, stelde de combinatie van een Dreadsteed en Defile je in staat om Defile keer op keer af te laten gaan omdat je Dreadsteed constant blijft respawnen. Hiermee ben je effectief in staat om beurt na beurt het hele speelveld leeg te krijgen.

De nieuwe Deathrattle van de Dreadsteed zorgt er nog steeds voor dat er een nieuwe Dreadsteed op het bord beland als de vorige is vernietigd, maar pas aan het einde van jouw beurt. Zo werkt de kaart niet in combinatie met Defile. Aangezien Blizzard de beroerdste niet is, krijg je na de nerf genoeg Arcane Dust om een nieuwe Epic-kaart te maken, mocht je besluiten om de Dreadsteed te disenchanten.

Tags: