Red Bull

Dota 2-team OG tekent officieel partnerschap met Red Bull

OG is een van de grootste Dota teams en qua sponsoren zit het team in ieder geval goed, want OG heeft officieel een sponsordeal met Red Bull te pakken.

Het energiedrankje is zelfs terug te zien in het nieuwe logo van het team.

Wat begon als een experiment van een aantal bevriende professionele Dota-spelers, is uiteindelijk uitgegroeid tot één van de grootste Dota 2-teams ooit. OG heeft maarliefst vier Valve Major-titels op hun naam staan en hoopt daar komende weken ook een TI-titel aan toe te voegen. Qua sponsoren zit het team in ieder geval goed, want OG heeft officieel een sponsordeal met Red Bull te pakken.

Al sinds het einde van de Manila Major vorig jaar werd het team al geassocieerd met Red Bull, maar een officiële sponsordeal bleef uit. Tot nu dan, want het Red Bull-logo is prominent aanwezig in het nieuwe teamlogo van OG. Dat betekent ook dat het logo niet langer groen is, maar blauw. Zal er dan nog steeds sprake zijn van ‘The Green Dream’, of moeten we het team nu een andere bijnaam geven? Hoe dan ook, met een sponsor als Red Bull is het zeker dat OG optimaal voorbereid de TI in zal gaan.

Tags: