CrusaDe maakt deel uit van Laser Kittenz

CrusaDe maakt officieel deel uit van Laser Kittenz

Na een succesvolle try-out periode heeft het team besloten dat de Nederlander als achtste speler, CrusaDe maakt deel uit van Laser Kittenz.

De Nederlandse support-speler wordt daarmee de achtste speler van het team.

Ryan “CrusaDe” van Wegen, de voormalige support van het Overwatch-team Cyclowns, maakt vanaf heden officieel deel uit van Laser Kittenz. Na een succesvolle try-out periode heeft het team besloten dat de Nederlander als achtste speler, CrusaDe maakt deel uit van Laser Kittenz. Dit betekent dat CrusaDe voornamelijk ingezet zal worden als wisselspeler, een gebruikelijke praktijk in het competitieve Overwatch-circuit.

Laser Kittenz wist zich te kwalificeren voor de playoffs van het Overwatch Contenders-toernooi, waarmee ze gegarandeerd een plekje hebben in het volgende seizoen van het toernooi. Ondanks het feit dat veel Europese esports-organisaties hun Overwatch-teams opheffen, lijkt Laser Kittenz van geen ophouden te weten. Het team neemt mee aan zo veel mogelijk toernooien en is hard op weg naar de Europese top. Wat de toevoeging van CrusaDe het team zal brengen zullen we zien in augustus. Dan gaat het volgende seizoen Overwatch Contenders van start.

Tags: