Counter-Strike: Global Offensive heeft nieuwe map

Counter-Strike: Global Offensive heeft een update gekregen met een nieuwe map. De map heet de_canals en speelt zich af in Venetië. Valve heeft echter aangegeven dat ze opzettelijk alles schoon hebben gehouden. Spelers kunnen elkaar dan gemakkelijker zien in het level.

Valve is met een nieuwe map gekomen die is gebaseerd op Venetië
Counter-Strike: Global Offensive heeft een update gekregen met een nieuwe map. De map heet de_canals en speelt zich af in Venetië. De vele toeristische trekpleisters van de grachtenstad zijn dan ook te vinden in de map. Valve heeft echter aangegeven dat ze opzettelijk alles schoon hebben gehouden. Spelers kunnen elkaar dan gemakkelijker zien in het level.

Valve omschrijft de map als volgt: “De Counter Terrorist-kant bestaat uit grote, open gebieden. De gebieden die de Terroristen in hun greep hebben, vormen een halve maan (om de gebieden van de CT) met kleinere gebieden die ervoor zorgen dat er meerdere routes naar de bomplekken zijn. Hoewel de map is gebaseerd op een bestaande locatie, is de vormgeving bewust schoon en onbevlekt gelaten zodat je elkaar goed kan zien.”

Het zicht wordt ook verbeterd door middel van een andere verandering. Zo is het model van de Phoenix Terrorist aangepast. Hierdoor ziet deze er een stuk fraaier uit, maar is deze ook gemakkelijker te zien op de mappen. Valve is al een tijdje bezig met het doorvoeren van dit soort aanpassingen. Onlangs werd het SAS-model ook aan een soortgelijke metamorfose onderworpen.

Verder zit er, zoals het CS: GO betaamt, een nieuwe weapon case bij de update, die spelers kunnen openen voor nieuwe skins. Naast de gebruikelijke wapens biedt deze case ook de ‘chroma’-uitvoering van de tweede generatie aan knives, te weten de Butterfly, de Huntsman, de Falchion, de Shadow Daggers en de Bowie knife.

Tags: