Trump verlaat TSM

Na drie jaar is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen TSM en Jeffrey Shih, beter bekend als ‘Trump’. TSM is ondertussen alweer verder aan het investeren in Hearthstone met het aannemen van de Canadees Julien ‘Cydonia’ Perrault.

Na drie jaar is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen TSM en Jeffrey Shih, beter bekend als ‘Trump’. Dat maakte de Noord-Amerikaanse organisatie vandaag bekend. Tijdens de onderhandelingen kwamen ze niet tot een hernieuwde overeenkomst en hebben ze beiden besloten om de wegen te scheiden. Wat de toekomst voor Trump brengt is nog niet bekend. TSM is ondertussen alweer verder aan het investeren in Hearthstone met het aannemen van de Canadees Julien ‘Cydonia’ Perrault.

In een statement laat Trump weten dat hij zijn tijd in TSM heeft gewaardeerd en dat hij verwacht dat de organisatie met nieuw talent sterker dan ooit vertegenwoordigd zal zijn in de Hearthstone scene.

TSM eigenaar Andy ‘Reginald’ Dinh verklaarde dat hij het een groot verlies vond dat Trump na drie fantastische jaren TSM verlaat. Hij wenste hem het allerbeste en liet aan de fans weten dat dit niet het einde is:

TSM will continue to invest in Hearthtstone, and there is much to look forward to in our future with the scene.

Tags: