Blizzard onthult nieuwe hero en Nexus Challenge 2.0 tijdens HotS-stream

Tijdens een livestream om de release van de 2.0-update voor Heroes of the Storm te vieren heeft Blizzard een hoop nieuwe dingen bekendgemaakt. Allereerst lieten ze een toffe cinematic trailer zien die zich afspeelt op de nieuwe map Hanamura.

Hanamura kennen we natuurlijk al uit Overwatch, maar de map is niet het enige onderdeel van Blizzard’s shooter dat in Heroes of the Storm 2.0 zijn opwachting zal maken. Recent liet Blizzard al weten dat Genji een speelbaar karakter zal worden, maar tijdens de stream onthulden ze dat ook D.Va binnenkort de Nexus onveilig zal maken. Over de skills van de hero is nog niets bekend, maar de kans is vrij groot dat ze net als in Overwatch een mobiele tank wordt die een hoop damage kan blocken.

Ook kunnen spelers binnenkort deelnemen aan de Nexus Challenge 2.0. Elke week komt er een nieuwe quest online, die spelers met vrienden zullen moeten vervullen. Bij het voltooien krijg je rewards voor zowel Heroes of the Storm als Overwatch. Deze rewards gaan van sprays en banners, tot mounts, skins en maarliefst 10(!) loot boxes. Voor de volledige details, check de site van Heroes of the Storm 2.0.