AdmiralBulldog

Speler en panellid AdmiralBulldog niet naar The International

Veel enthousiasme. Henrik, AdmiralBulldog, Ahnberg, oud TI-winnaar en populaire Dota 2-streamer, zou namelijk aanwezig zijn op The International 2017.

De populaire streamer en oud TI-winnaar bleek niet het juiste visum te bezitten.

Toen Valve de panelleden en hosts van The International 17 bekendmaakte, werden veel fans enthousiast. Henrik, AdmiralBulldog, Ahnberg, oud TI-winnaar en populaire Dota 2-streamer, zou namelijk aanwezig zijn op het toernooi. Tijdens zijn reis op weg naar Seattle kwam Bulldog er echter achter dat hij niet over het juiste visum bezat, waarna hij door de Amerikaanse overheid terug is gestuurd naar Zweden.

Ti dreams dead

— Henrik Ahnberg (@AdmiralBulldog) 31 juli 2017

Bulldog kwam op verzoek van Valve naar Seattle, maar moest van tevoren zijn papieren en visum opsturen naar PGL, de organisator van het toernooi. Toen de Zweed daar verder niks van hoorde, ging hij ervan uit dat alles in orde is. Nu blijkt dat Bulldog met zijn visum alleen de Verenigde Staten binnen kan komen voor zakenreizen en toeristische bedoelingen, maar niet voor werk. Aangezien hij duidelijk aan heeft gegeven dat zijn bezoek werkgerelateerd is, moest hij per direct op de eerste vlucht terug naar huis. Of Valve zal pogen om AdmiralBulldog alsnog het land in te krijgen of dat ze vervanging zullen regelen, is nog niet bekend. Voor het volledige verhaal verwijs ik je graag door naar de post van AdmiralBulldog zelf.

Tags: