10Bet esports Recensie


10Bet esports heeft geen licentie om online kansspelen aan te bieden in Nederland. Ook is niet bekend of hier in de (nabije) toekomst verandering in komt. Deze recensie is dan ook uitsluitend bedoeld om te informeren en komt uit ‘de oude doos’, zogezegd. Mócht er verandering komen in de status van 10Bet esports dan hoor je het uiteraard meteen. Tot die tijd hebben we in ieder geval genoeg alternatieven voor je:

Een van de oudste bookmakers doet nu ook aan esports: het Engelse Bet365 esports is niet voor niets een van de grootste bookmakers ter wereld met 14 miljoen klanten in meer dan 200 landen! Een bookmaker die zo groot is gegroeid omdat het goed voor z'n klanten zorgt; kijk zelf welke bonus Bet365 voor jou in petto heeft!

Claim Bonus

Lees Review

Claim Bonus

Lees Review


Recensie

Algemene Informatie

Officiële Site
Website Talen Duits, Engels, Fins, Japans, Koreaans, Noors, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds
Platformen Desktop/Laptop, iPad, iPhone, Mobiel, Windows Phone
Licenties Malta Gaming Authority (MGA)

Spelersondersteuning

Support Via e-mail, FAQ, Phone, Telefoon
Support Talen Engels
Support Email csd@support.10bet.com
Support Telefoon­nummer +359-24925973
Openings­tijden Support 24x7

10Bet esports is nog niet toegankelijk voor Nederlandse spelers. Bovenstaande review is dan ook verouderd en puur ter informatie. Mocht 10Bet esports in de toekomst toch weer toegankelijk worden voor Nederlandse spelers dan zullen we het uitgebreid beoordelen en onze ervaringen hier met je delen in een verse en volledige 10Bet esports review.