Zeke’s Harbinger krijgt een rework

Zeke’s Harbinger krijgt een rework in League of Legends

Zeke’s Harbinger krijgt een rework en zal passief gezien voor een groot deel dezelfde bonussen verschaffen, al is de ability power ingewisseld voor een boost in magic resist.

Het item wordt nu bijna nooit gebruikt, maar daar gaat verandering in komen.

Op dit moment is Zeke’s Harbinger een beetje een vergeten kindje in League of Legends. Het item, dat voornamelijk gebruikt wordt door supports/controllers, voorziet je champion van meer ability power (AP), armor, mana en cooldown reduction. Het item ondergaat nu echter een rework op de PBE. Zeke’s Harbinger krijgt een rework en zal passief gezien voor een groot deel dezelfde bonussen verschaffen, al is de ability power ingewisseld voor een boost in magic resist. De nieuwe active ability Conduit, die dezelfde naam draagt als de huidige active van Zeke’s Harbinger, is echter een grote verandering ten opzichte van de huidige werking van het item.

Waar je voorheen jezelf aan een andere champion uit jouw team kon linken en charges op kon bouwen waardoor je teammaat uiteindelijk meer AP en crit-chance kreeg, doet het item nu compleet iets anders. Je zult jezelf nog steeds moeten linken aan een teamlid en zolang je gelinkt bent ontstaat er een sneeuwstorm op jouw locatie zodra je je ultimate gebruikt. Deze sneeuwstorm slowt vijanden en tijdens de sneeuwstorm doet je gelinkte teammaat meer schade. Het item zal slechts 2400 gold gaan kosten, waardoor het in de huidige toestand bijna een verplichte aankoop is. De rework zal in patch 7.12 worden uitgebracht.