Voormalige topspelers COLON en Minet maken Deens team TANTRUM

Twee Deense topspelers hebben samen een nieuw team opgezet: TANTRUM

De Deense Counter-Strike-scene lijkt de perfecte broedplaats voor topspelers en nu hebben twee voormalige topspelers besloten om ook een poging te wagen het te maken als Deens team. De spelers Oliver ‘minet’ Minet – bekend als één van de beste Counter-Strike 1.6  spelers toen hij speelde voor mTw – en Morten ‘COLON’ Johansen – die furore maakte toen CS: GO net uitkwam – gaan samenwerken en hebben team TANTRUM bedacht.

 

Het team bestaat verder uit Morten ‘suraNga’ Jensen, die samen met Minet twee jaar geleden in team Airwalkers speelde. Ook coach van het team Marc ‘MarcK’ Kjærgaard was onderdeel van het Airwalkers-team. Dit team behaalde echter nooit fatsoenlijke resultaten en viel ook snel weer uit elkaar. Het team wordt afgerond met twee minder bekende spelers. Als in-game-leader heeft het team Philip ‘tekziNz’ Karsbøl aangesteld en Benjamin ‘cube’ Stabell is de laatste speler die Tantrum compleet maakt.
Of dit team wel het gewenste succes heeft blijft nog maar de vraag, vooral omdat Denemarken zoals eerder gezegd al tal van topteams kent. Toch kan dat ook positief werken voor de mannen van TANTRUM: ze zullen in ieder geval genoeg teams hebben uit hun eigen land tegen wie ze zich kunnen meten.

Tags: