Injustice 2

Injustice 2 heeft vier esports-toernooien aangekondigd

In samenwerking met Playstation en ESL kunnen gamers uit Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika deelnemen aan de Championship Series.

Nog voor de release op 18 mei kondigt Warner Bros. al vier Injustice 2-toernooien aan

In samenwerking met Playstation en ESL kunnen gamers uit Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika deelnemen aan de Injustice 2 Championship Series. Deze bestaat uit de volgende toernooien:

– De Injustice 2 Pro Series: Deelnemers van de Pro Series moeten zich bewijzen in een serie online en offline-toernooien. Door goed te presteren krijg je Ranking Points, waardoor je stijgt op de leaderboards. De acht beste spelers stromen uiteindelijk door naar de finale in Los Angeles, waar ze kans maken op een deel van de prijzenpot van 300.000 dollar. Deelnemers aan de Pro Series zijn uitgesloten van deelname aan de andere toernooien.

– Het Injustice 2 Path to Pro Tournament: De Path to Pro-kwalificatierondes staan open voor alle deelnemers uit Europa. Er worden meerdere kwalificatierondes gehouden waarin spelers zich kunnen plaatsen voor de finalerondes, waarin ze kans maken op een deel van de prijzenpot van 12.000 dollar.

– De Injustice 2 GameStop Hometown Heroes: Tijdens het GameStop Hometown Heroes-toernooi worden er in de Verenigde Staten verschillende regionale wedstrijden gehouden. De 4 uiteindelijke finalisten van deze regionale kwalificatierondes, zullen op een Gamestop-locatie in hun regio de finaleronde spelen voor een totale prijzenpot van 5.000 dollar.

– De Injustice 2 Liga Latina: Net als bij de GameStop Hometown Heroes worden er bij de Liga Latina meerdere regionale toernooien georganiseerd. De geselecteerde regio’s zijn Mexico, Brazilië, Argentinië, Chili, Peru en Colombia. De beste spelers winnen een deel van de prijzenpot van 5.000 dollar.

Tags: