Team Liquid tekent Inori

League of Legends-team Team Liquid tekent Inori

Team Liquid tekent Inori, Team Liquid heeft de League of Legends-speler Rami "Inori" Charagh gecontracteerd. Inori was voorheen de jungler van Phoenix1

Inori zal een van de eerste leden van het academy team van Liquid worden.

Team Liquid tekent Inori, Team Liquid heeft de League of Legends-speler Rami “Inori” Charagh gecontracteerd. Inori, voorheen de jungler van Phoenix1, zal echter niet de plek innemen van de huidige Liquid-jungler Kim “Reignover” Ui-jin. In plaats daarvan zal de Irakees het eerste lid worden van het nieuwe academy-team dat Liquid in de nabije toekomst op wil richten. Zijn vertrek bij Phoenix1 kwam niet als een grote verrassing, want van de drie junglers die de organisatie ter beschikking had, presteerde Inori het minst.

Liquid heeft al eerder met een academy-team gespeeld. In 2015 wist de esports-organisatie ook een tweede team op te richten dat bedoeld was om jong talent te doen groeien. Hoewel dat team zelf niet bijzonder goed presteerde bood het een uitstekend platform voor spelers als Derek “zig” Shao (Phoenix1) en Galen “Moon” Holgate (FlyQuest).