Ragnaros’ Fire Festival

Hearthstone Tavern Brawl: Ragnaros’ Fire Festival

Deze week introduceert Hearthstone een gloednieuwe Tavern Brawl: Ragnaros’ Fire Festival. Met een voorafgemaakt deck bind je de strijd aan met je tegenstander.

Upgrade je Wow-emote in de nieuwste Tavern Brawl.

Deze week introduceert Hearthstone een gloednieuwe Tavern Brawl: Ragnaros’ Fire Festival. Met een voorafgemaakt deck bind je de strijd aan met je tegenstander, terwijl minions van beide spelers worden belaagd door een miniatuurversie van Ragnaros, die gedurende de match steeds sterker wordt. Als mini-Ragnaros een bepaald aantal minions van je weet te slopen, dan upgrade hij je Wow-emote met een vuurwerk-effect. Het aantal verloren minions betreft alle matches die je speelt, dus door de Brawl herhaaldelijk te spelen kun je het meest spectaculaire vuurwerk vrijspelen.

Aangezien deze Tavern Brawl voornamelijk gaat om uithoudingsvermogen, is Warrior de beste keuze. Niet alleen kun je jezelf meer armor geven, ook heb je een aantal kaarten die handig inspelen om het feit dat mini-Ragnaros voortdurend schade uitdeelt. Frothing Berserkers gaan meer schade doen als andere minions schade krijgen, met Armorsmith krijg je meer armor als je minions schade oplopen en dankzij Execute kun je beschadigde minions van je tegenstander in één klap van het bord vegen.

Tags: