Tainted Minds raakt twee spelers kwijt

CS:GO-team Tainted Minds raakt twee spelers kwijt

Het Australische CS:GO-team Tainted Minds raakt twee spelers kwijt. Jay "liazz" Tregillgas en Christopher "dexter" Nong besloten vorige week nog om uit de actieve teamlineup te stappen.

Liazz en dexter gaan niet meer verder voor het team.

Het Australische CS:GO-team Tainted Minds raakt twee spelers kwijt. Jay “liazz” Tregillgas en Christopher “dexter” Nong besloten vorige week nog om uit de actieve teamlineup te stappen, maar nu hebben beide heren aangekondigd dat ze voorlopig niet meer voor het team zullen spelen. Dexter laat weten dat hij van plan is om even uit te rusten en de tijd te nemen om zijn opties te overwegen, maar blijft voorlopig wel onder contract staan bij de organisatie. Tainted Minds heeft zelf het vertrek van liazz bevestigd, dus voorlopig zullen we hem niet terugzien bij het Australische team.

Tainted Minds heeft zich in de afgelopen vijf maanden niet weten te kwalificeren voor een offline toernooi. Het team, dat nu bestaat uit Connor “chuch” Morgan, Jesse “InfrequeNt” Barker en Chris “ofnu” Hanley, heeft dus sterk de behoefte aan nieuw talent om ze uit deze negatieve spiraal te trekken. Verwacht in de komende dagen meer nieuws over de mogelijke nieuwe spelers voor Tainted Minds.

Tags: