Sub-Zero

Sub-Zero nu speelbaar in Injustice 2 en strijdt tegen DC

Sub-Zero, de ijzige ninja uit Mortal Kombat, is vanaf vandaag speelbaar in Injustice 2. Sub-Zero is, net als Red Hood en Starfire, onderdeel van de DLC.

Het Mortal Kombat-personage bindt de strijd aan met DC-superhelden.

Sub-Zero, de ijzige ninja uit Mortal Kombat, is vanaf vandaag speelbaar in Injustice 2. Sub-Zero is, net als Red Hood en de nog niet uitgebrachte Starfire, onderdeel van de Fighter Pack 1 DLC, dus alleen eigenaars van de DLC kunnen met het personage aan de slag. Red Hood kwam vorige maand al uit en Starfire moet in augustus uitkomen.

Sub-Zero is een snelle strijder die vijanden kan bevriezen om combo’s op te zetten. Hij heeft vrijwel dezelfde moveset als in Mortal Kombat X, met uitzondering van een paar nieuwe moves. Een van die moves stelt hem in staat om tegenstanders in de lucht te bevriezen. Hij is niet het eerste Mortal Kombat-personage dat in de Injustice-serie zijn opwachting maakt. Scorpion was al speelbaar in het eerste deel en in aankomende DLC’s voor Injustice 2 moeten er nog twee personages uit het Mortal Kombat-universum worden toegevoegd.

Tags: