Steun Giro555 en help jouw favoriete gamer

Vandaag staat Nederland in het teken van de hongersnood in Afrika. Giro555 organiseert een 4 uur durende event, waarbij 8 topgamers het tegen elkaar opnemen. Koop extra virtuele levens en steun je favoriete gamer en natuurlijk Giro555 via http://inactievoor555.nl/lifeforlife

Vandaag staat Nederland in het teken van de hongersnood in Afrika. Giro555 organiseert een 4 uur durende event, waarbij 8 topgamers het tegen elkaar opnemen. Kwebbelkop, TheKing77NL, Sjaak, esports Team Ajax (Koen Weijland en Dani Hagebeuk), ShannaNina, DNPNL (Koen van Heest), DutchFifaHD (Milo Ter Reegen) en HeezerulesNL (Mathijs Stals) strijden voor de levens in de games FIFA, Rocket League, Formule 1 (in playseats!) en Mario Kart.

HELP JOUW FAVORIETE GAMER, DONEER!
Steun Giro555  en help je favoriete gamer door vooraf en tijdens het toernooi via donaties op inactievoor555.nl/lifeforlife extra virtuele levens te kopen. Degene die met de meeste e-levens eindigt, wint het toernooi. De samenwerkende hulporganisaties van Giro555 kunnen de donaties voor de e-levens omzetten in hulp om echte levens mee te redden.

Tags: