Hunt of the Blood Moon

Riot onthult Hunt of the Blood Moon-rune

Na de onthulling van de Meteor-rune vorige week toont Riot ons nog een nieuwe toevoeging aan de rune-collectie. Hunt of the Blood Moon.

Assasins zullen nog gevaarlijker worden.

Na de onthulling van de Meteor-rune vorige week toont Riot ons nog een nieuwe toevoeging aan de rune-collectie. Hunt of the Blood Moon is een welkome aanvulling op het arsenaal van assasins, want niet alleen krijg je meer bewegingssnelheid, je krijgt ook nog eens een damage buff op je eerstvolgende aanval.

Met Hunt of the Blood Moon kun je na een channel van 3 seconden Blood Moon’s Call activeren. Hiermee krijg je 35% movement speed erbij en doet je volgende aanval of ability 60 tot 140 schade extra, afhankelijk van je level, waarna de buff ten einde loopt. Deze rune stelt assasins dus in staat om op nog sneller op kwetsbare supports en carries af te stormen en de extra schade geeft je meer garantie op kills. Net als bij de andere runes die Riot onthuld heeft zijn de exacte stats nog aan verandering onderhevig, dus het zou kunnen dat Hunt of the Blood Moon nog een paar fikse aanpassingen ontvangt eer hij in de game verschijnt.

Tags: