coach-interface voor CS:GO

PGL ontwerp speciale coach-interface voor CS:GO

Om coaches te helpen met deze taak heeft esports-organisatie PGL een speciale coach-interface voor CS:GO ontwikkeld die coachen kunnen gebruiken tijdens toernooien.

Coaches zullen beter in staat zijn hun team te helpen tussen matches in grote toernooien.

Tijdens een CS:GO-toernooi is het lastig voor een coach om alles binnen te krijgen. Om je team van goede feedback te voorzien na een match moet je echter zo veel mogelijk informatie verzamelen tijdens een game. Om coaches te helpen met deze taak heeft esports-organisatie PGL een speciale coach-interface voor CS:GO ontwikkeld die coachen kunnen gebruiken tijdens toernooien.

Dankzij de tool kunnen coaches op een groot scherm alle vijf de POV’s van hun eigen spelers zien, evenals een weergave van de map met de posities van de eigen spelers erop. Omdat de schermen van beide coaches gescheiden zullen worden door een muur, zal het niet mogelijk zijn om bij elkaar af te kijken. Dankzij dit scherm zullen coaches tussen verschillende rondes meer bruikbare feedback aan hun team kunnen geven. Hopelijk is de coach-tool een verandering die andere esports-organisaties en toernooien ook zullen omarmen.

Tags: