Overwatch crash logs

Doomfist en Summer Games duiken op in Overwatch crash logs

Allereerst is de naam van de desbetreffende patch gevonden in een Overwatch crash logs en die roept nogal wat vragen op In de nieuwste patch voor de PTR.

Is het binnenkort weer tijd voor Lucioball?

In de nieuwste patch voor de PTR van Overwatch zijn een aantal verdachte files opgedoken. Allereerst is de naam van de desbetreffende patch gevonden in een Overwatch crash logs en die roept nogal wat vragen op. Patch 1.1.3.0.0 Doomfist/Summer Games refereert aan twee dingen waar fans al een tijdje op zitten te wachten: de terugkeer van de Summer Games en de bekendmaking van het speelbare personage Doomfist.

Ook doken er enkele nieuwe statistieken op bij de profielpagina van spelers op de PTR. Naast de standaardzaken als gewonnen games en het aantal uren dat je gespeeld hebt, worden nu ook je goals, saves en interceptions weergeven op je career profile. Aangezien de enige mode waarbij je dergelijke handelingen uit kunt voeren de exclusieve mode Lucioball is, lijkt het er sterk op dat de Summer Games ook dit jaar hun opwachting zullen maken. Lucioball was namelijk alleen beschikbaar tijdens de Summer Games van vorig jaar. Of Blizzard ook weer met een paar nieuwe skins op de proppen komt moet nog blijken.

Tags: