Nieuwe Hearthstone patch

Nieuwe Hearthstone patch is nu live met nieuwe functies

In de Nieuwe Hearthstone patch kunnen spelers quests voltooien met vrienden in Friendly Challenges en decks importeren en exporteren met een simpele druk op de knop.

Decks importeren en quest voltooien met vrienden behoren vanaf nu tot de mogelijkheden.

Eerder kondigde Blizzard al aan dat er enkele veelgevraagde functies naar Hearthstone kwamen. In de Nieuwe Hearthstone patch kunnen spelers quests voltooien met vrienden in Friendly Challenges en decks importeren en exporteren met een simpele druk op de knop. Friendly Challenges waren eerst alleen bestemd om een discussie over wie de beste deck heeft te beslissen, maar vanaf nu is het dus ook mogelijk om quests te voltooien en dus ook om er coins mee te verdienen.

Spelers vragen al langer naar een mogelijkheid om decks te importeren en ook die functie wordt nu toegevoegd aan de game. Met een simpele druk op de knop verschijnt er een kopie van je decklist op je plakbord, zodat je deze meteen in een bestand of op een webpagina kunt plakken. Ook herkent de game het als je een decklist op je plakbord hebt zitten, zodat je bij het maken van een nieuw deck deze kan selecteren om als richtlijn te gebruiken. Voor de volledige patch-notes kun je de site van Hearthstone bekijken.

Tags: