Na’Vi

Dota 2-team Na’Vi dropt spelers en regelt nieuwe coach

Van het voormalige topteam dat ooit in drie TI-finales wist te komen en eentje zelfs wist te winnen, is alleen mid-laner Dendi nog over.

Een Na’Vi-veteraan keert terug naar het team als coach

Na’Vi was ooit een van de meest gerespecteerde Dota 2-teams in de wereld, maar de laatste jaren is het team een beetje in de vergetelheid geraakt. Van het voormalige topteam dat ooit in drie TI-finales wist te komen en eentje zelfs wist te winnen, is alleen mid-laner Dendi nog over en het huidige team weet geen grote prestaties meer te leveren. Vandaar dat er is besloten om de huidige teamline-up stevig overhoop te gooien.

De Scandinavische spelers Per Anders Olsson “Pajkatt” Lille en Malthe “Biver” Winther worden per direct uit het team gezet. Het feit dat Pajkatt en Biver bij Na’Vi wisten te komen was al een prestatie op zich, want voorheen bestond het team eigenlijk alleen uit Oost Europese spelers. Toch wisten de heren niet te presteren op het gewenste niveau en moeten ze nu op zoek naar een nieuw team.

Ook krijgt Na’Vi een nieuwe coach in de vorm van Alexander “XBOCT” Dashkevich. De Oekraïner speelde carry in Na’Vi tijdens de gloriejaren van het team en is dus welbekend met in ieder geval één van de overgebleven spelers. Of XBOCT het team weet te herstellen of dat de twee nieuwe spelers die de plekken van Pajkatt en Biver in zullen vullen dit gaan doen, zal in de toekomst blijken.

Tags: