Lunatic-Hai kondigt vertrek van nieuwe spelers aan

Onlangs maakte Lunatic-Hai bekend dat het team vervanging had gevonden voor Geum “Dean” Dong-geun en Lee “Leetaejun” Tae-jun, die wegens wangedrag tegen vrouwelijke fans uit het team waren gezet. Nu blijkt dat zowel Lee “claris” Keon-Ho als Byeon “Munchkin” Sang-Beom deze posities toch niet in gaan vullen.

Claris is opgestapt omdat hij beschuldigd werd van boosten, cheat-software en onsportief gedrag. Of deze beschuldigingen een kern van waarheid bevatten is niet duidelijk, maar de druk was voor claris te hoog en dus heeft hij besloten om tijdelijk te stoppen met Overwatch op competitief niveau.

Dat Munchkin problemen had was al eerder duidelijk en werd nooit ontkend. Toen bekend werd gemaakt dat hij onderdeel uit zou maken van Lunatic-Hai heeft het management zijn problematische verleden al geadresseerd. Toch heeft Munchkin besloten dat hij tijd nodig heeft voor een periode van zelfreflectie. Tot nu toe heeft Lunatic-Hai slechts één vervangende speler kunnen vinden in de vorm van GIDO, die derde werd tijdens de testrondes in Lunatic’s zoektocht naar nieuw talent.

Tags: