WildTurtle FlyQuest

League of Legends-speler WildTurtle weg bij Team SoloMid

WildTurtle wilde een permanente startpositie en is vertrokken naar FlyQuest. Jason "WildTurtle" Tran is vertrokken bij zijn League of Legends-team TSM.

WildTurtle wilde een permanente startpositie en is vertrokken naar FlyQuest.

Jason “WildTurtle” Tran is vertrokken bij zijn League of Legends-team Team SoloMid. De AD carry-speler nam de rol van Yiliang “Doublelift” Peng over, die een pauze wilde en tijdelijk stopte met spelen om competitief niveau.

Na de terugkeer van Doublelift leek het er echter op dat TSM het zomerseizoen met zes spelers in zou gan. WildTurtle wilde echter een permanente positie in het team en in plaats van het op te nemen tegen Doublelift heeft hij besloten naar een ander team te gaan. Bij FlyQuest zal hij de plaats van Johnny “Altec” Ru overnemen. Of Altec als wisselspeler bij het team zal blijven is nog niet duidelijk.

Een tijdje terug kwam er door een voiceline van Ezreal een hoop speculatie op gang over een mogelijke Pulsefire-skin voor Caitlyn. Die speculaties zijn nu bevestigd, want Riot heeft de Pulsefire Caitlyn-skin officieel uitgebracht. Na de release van een geanimeerde teaser op Twitter werd de skin beschikbaar gemaakt voor League of Legends-spelers. De skin komt met nieuwe voice lines, animaties en particle effects en zal je 1820 RP kosten. Voor meer info kun je kijken op de League of Legends-site.