League of Legends patch 7.11

League of Legends patch 7.11, item sets, 10 ban

Aankomende League of Legends-patch worden nieuwe features geïntroduceerd. Het ban-systeem wordt in League of Legends patch 7.11 volledig overhoop gegooid.

Je hoeft nooit meer tegen een Yasuo te spelen als je daar geen zin in hebt.

Naast de gebruikelijke buffs en nerfs voor champions en items in de game, zal de aankomende League of Legends-patch ook een aantal nieuwe features introduceren. Het ban-systeem wordt in League of Legends patch 7.11 volledig overhoop gegooid.

Spelers kunnen nu tien champions bannen voordat iemand een personage kan kiezen, maar ze doen dit allemaal tegelijkertijd. Omdat je de bans van je tegenstanders niet kunt zien, kan het voorkomen dat bepaalde champions dubbel geband worden. Omdat alle bans plaatsvinden voor de Pick phase, hoef je je dus nooit meer zorgen te maken om een tegenstander die Yasuo kiest.

Ook keren item builds terug naar de game. Hierdoor kunnen spelers van tevoren een item build selecteren, zodat ze niet tijdens de game hoeft te zoeken naar het item dat ze aan willen schaffen. Als laatste maakt de Recently Played-list zijn terugkeer, zodat je gemakkelijk contact op kunt nemen met spelers waarmee je recent een match hebt gespeeld.