KNVB FAN BATTLE

Word jij de finalist en speel je straks op de grasmat in de ArenA? Schrijf je dan nu in voor de Fan Battle Qualifier. Inschrijven kan tot en met woensdag 22 maart a.s.

Word jij de finalist en speel je straks op de grasmat in de ArenA? Schrijf je dan nu in voor de Fan Battle Qualifier. Inschrijven kan tot en met woensdag 22 maart a.s. Schrijf je nu in!

Ben jij de ultieme ORANJE fan?

Als je ook maar een beetje feeling met voetbal hebt, dan weet je dat op 28 maart Nederland het opneemt tegen Italië. Hoewel het een vriendschappelijke wedstrijd is, zal de spanning om te snijden zijn.

De strijd wordt echter ook virtueel gestreden en het mooie is dat jij daaraan kan deelnemen. De KNVB organiseert namelijk de FIFA (Xbox One) 1on1 KNVB Fan Battle.

De finalist van deze online cup mag het tijdens de rust van Nederland – Italië opnemen tegen de Italiaanse finalist. Gewoon op het veld, wat al een uniek moment oplevert dat je nooit meer gaat vergeten. Laat je alleen niet te veel imponeren door de sfeer, want je dient wel onze eer hoog te houden.

… en misschien word je straks wel als esporter gecontracteerd door een grote club?

Tags: