Keen Gaming

Keen Gaming wint kwalificatieronde voor ESL One Hamburg

Een grote schok in het Chinese Dota: Keen Gaming heeft tegen alle verwachtingen in doorgebroken en zich geplaatst voor ESL One Hamburg.

Het eerste team dat zich bij Team Liquid en Newbee voegt voor ESL One Hamburg is bekend.

Een grote schok in het Chinese Dota: Keen Gaming heeft zich tegen alle verwachtingen in geplaatst voor ESL One Hamburg. Het team kwam oorspronkelijk uit de open bracket van het toernooi en wist zich te plaatsen voor de gesloten kwalificatierondes. Daar wist het team enkele gigantische namen te verslaan, waaronder Invictus Gaming en het zusterteam, iG.Vitality.

Het team moest in de finale het grootse LGD Gaming verslaan, het team dat 4 e werd tijdens The International 2017. In een geweldige serie van vijf games wist Keen Gaming net aan het langste eind te trekken. Ze wonnen de wedstrijd met 3 gewonnen potjes tegen 2 en plaatsten zich zo voor het eindtoernooi.

In Hamburg komt Keen Gaming, Team Liquid en Newbee tegen, die directe uitnodigingen hebben gekregen. Na de nummer vier wachten dus de nummers twee en één ook op Keen Gaming. ESL One Hamburg vindt plaats op 28 en 29 oktober.

Tags: