Hearthstone pro's

Hearthstone pro’s niet blij met recente nerfs

Er zijn altijd casual spelers die een zure mening hebben over nerfs, maar ditmaal laten ook een aantal Hearthstone pro's van zich horen.

Veschillende pro spelers hebben zich negatief uitgelaten over de aanpassingen die Blizzard heeft gemaakt.

Blizzard heeft recentelijk een flink aantal nerfs aangekondigd voor Hearthstone. Zoals altijd bij nerfs, is niet iedereen daar even blij mee. Er zijn altijd casual spelers die een zure mening hebben over nerfs, maar ditmaal laten ook een aantal Hearthstone pro’s van zich horen.

Hier krijgt vooral de nerf van Fiery War Axe de nodige kritiek. Julian “Cydonia” Perrault zei dat de verandering ervoor gaat zorgen dat Warrior een “van de zwakkere classes wordt in de toekomst”. De bekende Warrior speler “Fibonacci” zei zelfs dat de nerf de Warrior class voor altijd slechter zal zijn.

Fibonacci @FibonacciHS

nerfing war axe around aggro deck that rotates out in 8 month but crippling all other archetypes forever. also reasoning is just insulting

21:13 – 5 sep. 2017

Informatie over Twitter Ads en privacy

Fiery War Axe is van twee naar drie mana gegaan en is hiermee een stuk minder sterk geworden. Verschillende pro’s verbazen zich over het feit dat wel Hex en Fiery War Axe worden aangepast, maar Ultimate Infestation niet.